top of page

Energiakongressi luotaa markkinoita ja energiahankkeita


Osallistumme kongressiin ja tutustumme messuilla yritysten tarjontaan keskiviikon aikana. Energiakongressi toteutetaan Energia 2022 – messujen yhteydessä on keskiviikkona 26.10.2022 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Luvassa on mielenkiintoisia teemoja ja puheenvuoroja mm. tuulivoimasta Heidi Paalatie, Suomen Tuulivoimayhdistys ja vetytaloudesta Niina Grönqvist, Hycamite TCD Technologies Oy.


Messut kokoavat joka toinen vuosi energiamarkkinoiden toimijat ja vaikuttajat yhteen. Messujen järjestäjä Expomark Oy kuvaa tapahtuman tämän kertaisen näkökulman ja tarjonnan seuraavasti: ”Suurtapahtuma esittelee energiantuotannon ja -teknologiat investointihankkeista laitosten käyttöön ja kunnossapitoon sekä energiatehokkaat ja kestävän kehityksen ratkaisut teollisuudelle ja kiinteistöille. Kestävien ja älykkäiden energiaratkaisujen lisäksi tapahtuma pureutuu ilmastonmuutokseen ja päästöjen hillintään.”


Creovista kiihdyttää ja kehittää kasvuhakuisten pk-yritysten liiketoimintaa monipuolisesti ketterien menetelmien, konkreettisten kasvuohjelmien ja niitä tukevien pääomaratkaisujen avulla. Toimintamme ytimessä on markkinalähtöinen, ratkaisuhakuinen ja konkreettinen kasvun rakentamisen yrittäjämäinen ote. Energialiiketoiminta on yksi kehittyvistä liiketoiminta-alueistamme. Etsimme kasvuhakuisia yrityksiä ja yrittäjiä, joiden kanssa voimme yhdessä rakentaa uutta ja kasvattaa nykyistä liiketoimintaa energiamarkkinoilla.


Tervetuloa messuille verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia!


Tommi Huhtala, Managing Partner

Puhelin +358 40 568 5839


Commentaires


Mountain Cabin
Insights and Inspiration
bottom of page